12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrafic feroviar oprit, după ce au fost semnalate scurgeri de gaze dintr-un vagon

Trafic feroviar oprit, după ce au fost semnalate scurgeri de gaze dintr-un vagon

În această dimineață traficul feroviar pe raza stației Igiroasa a fost oprit după ce la un tren de marfă, cu 26 de vagoane, au fost semnalate scurgeri de gaze dintr-un vagon.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții CFR SA, circulația feroviară pe raza stației Igiroasa a fost oprită temporar pentru a facilita accesul și intervenția echipajelor ISU la un tren privat de marfă, din compunerea căruia s-au semnalat scurgeri de gaze dintr-un vagon.

Personalul operatorului privat de transport feroviar de marfă (GFR) a intervenit pentru remedierea defecțiunii la vagonul respectiv, si de asemenea echipajele ISU au acționat în zonă pentru înlăturarea pericolului.

Trenul privat de marfă circula pe relația Capul Midia – Glogovăț și avea in compunere 26 de vagoane. Traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță pe raza stației Igiroasa la ora 9.49.

Staționări de zeci de minute

Potrivit sursei citate, două trenuri de călători R 9504 și IR 12171 au fost staționate temporar, în timpul intervenției, în gările Balota, respectiv Tâmna. R 9504 care circulă în relația Orșova – Filiași a staționat temporar 52 de minute în gara Balota. IR 12171 care circulă în relația București Nord – Slatina Timiș a staționat temporar 34 de minute în gara Tâmna.

La această oră se circulă în condiții normale pe raza stației Igiroasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS