17.9 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Femeie de 57 de ani, rănită pe trecerea de pietoni

Femeie de 57 de ani, rănită pe trecerea de pietoni

O femeie de 57 de ani, din Craiova, a fost rănită în urma unui accident produs astăzi, pe bulevardul 1 Mai din municipiu. Poliţiştii spun că femeia, care traversa bulevardul pe biciclită, a fost lovită de un autoturism condus de o şoferiţă de 49 de ani.

Oamenii legii susţin că responsabilă pentru producerea accidentului este chiar femeia de 57 de ani. Acesta ar fi traversat strada pe trecerea de pietoni, însă pe o bicicletă.

„O femeie de 57 de ani, care se deplasa neregulamentar cu o bicicletă pe trotuar, pe bulevardul 1 Mai, a traversat intersecţia cu strada Narciselor, în mers, pe marcajul de trecere de pietoni, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 49 de ani, din Craiova.
În urma accidentului, femeia de 57 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au explicat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai susţin că au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: 4,5 milioane de măști de protecție pentru persoanele...

Direcția de Sănătate Publică Dolj a anunțat...

ȘTIRI GdS

La nivel mondial s-a trecut pragul de 30 de...

Pe plan mondial, a fost atins pragul de 30 de milioane de infecții cu temutul virus SARS-CoV-2, relatează BBC, citând datele Universității Johns...

Minunea de la Dăbuleni. Autobuze electrice în „patria pepenilor“

Autobuze electrice în „patria pepenilor“. Dăbuleniul va avea în curând transport public local cu autobuze electrice, trei la număr.

Ion Prioteasa a spus adio Consiliului Județean Dolj

Ion Prioteasa a spus adio Consiliului Județean Dolj, după 16 ani de mandat. El a condus joi ultima ședința ordinară din actualul legislativ.

Se semnează contractele pentru varianta ocolitoare și podul de...

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat constructorii pentru două obiective din județul Gorj. Este vorba de varianta ocolitoare a...

Cum se va face poprirea electronică pe conturile datornicilor

Ca să nu le mai blocheze toate conturile debitorilor, ANAF pregătește poprirea electronică. Pentru a fi posibilă, Fiscul trebuie să aibă acces la conturile bancare ale datornicilor. Iată cum ar putea fi simplificate popririle de anul acesta.

CNI oferă 4,4 milioane de euro pentru modernizarea Casei...

Compania Națională de Investiții primește oferte pentru contractul de modernizare a Casei de Cultură din Târgu Jiu. A...