11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr înjunghiat după ce a sărit în apărarea unei femei

Tânăr înjunghiat după ce a sărit în apărarea unei femei

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat. Acesta a intervenit în apărarea unei femei agresate pe stradă de fostul concubin, în noaptea de duminică spre luni, în Târgu Neamț.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, în data de 3 august, în jurul orei 00,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană este agresată fizic pe o stradă din Târgu-Neamţ.

Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a reieşit faptul că, în timp ce o tânără de 28 de ani se deplasa pe o stradă din Târgu-Neamţ, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din Vânători-Neamţ, care, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o. În acel moment, în altercaţia izbucnită a intervenit un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răuceşti, care se afla în zonă.

Acesta a suferit leziuni produse cu un obiect tăietor-înţepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate

Potrivit sursei citate, în cursul dimineţii de luni s-a efectuat constatarea medico-legală, iar, în funcţie de rezultat, se va stabili competenţa de soluţionare a cauzei. Persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost depistată la locul faptei şi se sustrage de la cercetări. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării acestuia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS