11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr de 17 ani, găsit înecat într-un ștrand din Ișalnița

Tânăr de 17 ani, găsit înecat într-un ștrand din Ișalnița

Un tânăr de 17 ani, din Brădești, a fost găsit înecat, luni, într-un ștrand din localitatea doljeană Ișalnița. 

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Judeșean ( IPJ ) Dolj, în cursul acestei zile, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ișalnița au fost sesizați de către administratorul unui ștrand din Ișalnița cu privire la faptul că este posibil ca într-un bazin să fie înecată o persoană. Acesta a găsit articole vestimentare și un telefon mobil în incinta ștrandului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că într-un bazin, la o adâncime de aproximativ 5 m, se afla o persoană înecată, care a fost scoasă de către pompierii din cadrul ISU Dolj. Ulterior a fost identificat tânăr de 17 ani, din comuna Brădești.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că tânărul ar fi plecat la ștrand în cursul zilei de ieri, 2 august, până în prezent nefiind primită nicio sesizare cu privire la dispariția acestuia.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS