5.1 C
Craiova
miercuri, 7 decembrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Reținut pentru violență în familie

Vâlcea: Reținut pentru violență în familie

Polițiștii din cadrul Secției 11 Rurală Zătreni au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Lăcusteni, pentru comiterea infracțiunilor de „Violență în familie” și ”Încălcarea ordinului de protecție”.

Pe 26 iulie,, în jurul orei 16.00, bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, lovind-o cu pumnii și picioarele. De asemenea, bărbatul și-ar fi lovit, cu cotul în nas, și fiul minor, în timp ce acesta intervenise între părinții lui.  

Polițiștii l-au găsit pe bărbat la locuința comună a celor doi soți, în pofida faptului că, față de acesta, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, prin care i se interzicea să se apropie de membrii familiei sale.

La fața locului s-a deplasat și o ambulață pentru acordarea de îngrijiri medicale, nu a fost, însă, nevoie de transportarea vreunei persoane la spital.

La data de 26 iulie, polițiștii l-au condus pe bărbat la audieri, după care au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea acestuia în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.  

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunilor de ”Violență în familie” și ”Încălcarea ordinului de protecție”, sub directa supraveghere a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS