10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccidentul de pe Centura de Nord, produs de un șofer sinucigaș

Accidentul de pe Centura de Nord, produs de un șofer sinucigaș

Bărbatul de 25 de ani , din Gherceşti, care a intrat pe contrasens pe Centura de Nord a Craiovei și a omorât două persoane dintre care și o fetiță de 6 ani, a vrut să se sinucidă.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii craioveni au continuat cercetările cu privire la accidentul din această dimineaţă și au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide.

În urma impactului violent dintre cele două mașini, doi bărbaţi şi o fetiţă de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a ajuns la spital a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, din primele cercetări poliţiştii au stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru. În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia şi minora erau din Motru şi se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Potrivit unor surse ale Gazetei de Sud, acasa la tanarul de 25 de ani a fost gasit un bilet în care susținea că vrea să își pună capat zilelor. Se pare ca a luat această decizie din cauza unor neînțelegeri cu prietena sa.


Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetarile urmând să fie continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS