14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat ajuns la spital, după ce a fost bătut și închis într-un subsol

Bărbat ajuns la spital, după ce a fost bătut și închis într-un subsol

Un bărbat de 37 de ani din orașul Corabia a fost bătut și apoi închis în subsolul unui blc, de unde nu putea ieși. Un urma unui apel la 112 polițiștii au inceput să-l caute pe bărbat.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, politistii din cadrul IPJ Olt au fost sesizati telefonic astăzi, prin apel de urgență SNUAU 112, de către o femeie, din orașul Corabia, cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieși.

Politistii din cadrul Politiei orasului Corabia, au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar ca a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto.

Agresorul a fost reținut de polițiști, dar refuză să coopereze

În urma investigațiilor efectuate, in jurul orelor 10.30 s-a procedat la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia, acesta fiind condus la sediul poliției in vederea audierii, unde refuză să coopereze cu politistii.

Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ținându-se legătura și cu partea vătămată, aceasta fiind identificata in jurul orei 11.

Aceasta a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital penteu acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului, activitatile sunt în desfasurare pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Corabia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS