9.4 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentAccident în apropiere de Vama Nădlac. Șase, răniți

Accident în apropiere de Vama Nădlac. Șase, răniți

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, duminică, într-un accident în care au fost implicate două maşini şi o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe autostradă, în judeţul Arad, la un kilometru de Vama Nădlac.

ISU Arad a intervenit, duminică, la un accident rutier podus pe Autostrada A 1, la un kilometru de Vama Nădlac, scrie News.ro.

Au fost implicate două maşini şi o autoutilitară, şase persoane fiind rănite. Între victime se află şi trei copii, toate cele şase prsoane rănite fiind transportate la spital.

Din primele cercetări, s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut în jurul orei 11:17. Un arădean de 43 de ani a condus o autoutilitară pe A1, în apropierea PTF Nădlac 2.

Acesta nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismele care circulau cu viteză redusă în coloană. A intrat în coliziune cu două dintre acestea, care au fost proiectate în alte trei autoturisme din coloană.

În urma concluziilor medico legale urmează a fi efectuată încadrarea juridică.

După accident, traficul către ieşirea din ţară s-a derulat dirijat, pe o singură bandă, fiind restricționată circulația pe banda de urgență și banda 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS