5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn șef de poliție din Rusia a murit în condiții suspecte

Un șef de poliție din Rusia a murit în condiții suspecte

O șefă din poliția din estul îndepărtat al Rusiei a murit, după ce a căzut pe fereastră de la etajul cinci, scrie The Moscow Times. Aceasta ar fi depus mărturie împotriva unui superior acuzat de șantaj.

Yekaterina Mishkina avea 37 de ani și a încetat din viață lângă un bloc de nouă etaje din orașul Khabarovsk, situat la 8.000 de kilometri de Moscova.

Mishkina a fost surprinsă pe camerele de supraveghere în timp ce încerca să ajungă pe acoperișul blocului. Nu a reușit și a coborât mai multe etaje. Jurnaliștii ruși notează că nu se știe pe cine sau ce urmărea și în ce condiții a căzut de la fereastră.

Polițista nu purta uniformă, iar în poșeta ei a fost găsită o listă cu lucruri pe care intenționa să le facă, potrivit unor surse apropiate de anchetă, citate de Thetodaykhv.ru.

Surse din Poliție, citate de Gubernia, au spus că Mishkina era martor într-un proces în care un superior este cercetat de șantaj și că procesul ar fi început după ce acesta s-ar fi retras din funcție.

Mishkina era divorțată și avea o fiică de 14 ani.

Moartea polițistei vine după cel puțin cinci incidente asemănătoare: doi medici ruși, care au făcut declarații publice privind coronavirusul, au căzut de la etaj în această primăvară. Alți doi tineri jurnaliști au căzut de la etaj în perioada 2018-19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS