6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn antreprenor tech a fost găsit decapitat și dezmembrat

Un antreprenor tech a fost găsit decapitat și dezmembrat

Un antreprenor în domeniul tech care a fondat compania de ridesharing Gokada din Nigeria a fost găsit decapitat și dezmembrat într-un apartament de lux din New York, un fierăstrău electric fiind găsit încă băgat în priză în apropiere, relatează media din New York citată de Reuters.

Departamentul de Poliție din New York a confirmat miercuri într-un comunicat decesul lui Fahim Saleh fără să ofere însă detalii cu privire la crimă.

Detectivii au găsit trunchiul lui Saleh în apropierea fierăstrăului electric și ulterior i-au descoperit capul și membrele sortate în pungi de plastic, le-au relatat polițiștii reporterilor sosiți la fața locului.

Sora bărbatului a fost cea care l-a descoperit marți după-amiaza iar faptul că fierăstrăul era încă băgat în priză îi face pe detectivi să creadă că sosirea acesteia l-ar fi speriat pe ucigașul care ar fi putut să fugă printr-o altă ieșire, relatează New York Times.

„Avem un trunchi, un cap care a fost înlăturat, brațe, picioare. Totul este încă la scena crimei. Nu avem însă un motiv”, a afirmat un purtător de cuvânt al poliției pentru Daily News.

Saleh, în vârstă de 33 de ani a creat aplicația de ridesharing pentru motociclete Gokada, populară în metropola Lagos din Nigeria până în luna februarie a acestui an când autoritățile nigeriene au interzis toate motocicletele-taxi, cunoscute local ca „okada”

Înregistrările camerelor de luat vederi l-au filmat pe Saleh în liftul complexului rezidențial alături de un bărbat în costum negru, mască și mănuși, acesta urmându-l pe antreprenor în apartamentul său, potrivit presei din New York.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS