16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDupă ce a lovit un bătrân cu mașina, un șofer a fugit de la locul accidentului

După ce a lovit un bătrân cu mașina, un șofer a fugit de la locul accidentului

În această dimineață un bărbat de 72 de ani a fost accidentat de o mașină în timp se conducea un moped în localitatea Sadova. Șoferul mașinii a fugit de la locul accidentului.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj şi Poliţiei Oraşului Bechet, care au stabilit că un bărbat care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din Sadova, la intersecţia nedirijată cu un drum comunal, nu ar fi acordat prioritate de dreapta unui bărbat de 72 de ani, din Sadova, care conducea un moped, pe un drum comunal din localitate.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului ar fi continuat deplasarea, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Potrivit sursei citate conducătorul mopedului a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana unui bărbat de 32 de ani, din Sadova, care în prezent se află în custodia poliţiei.

De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 72 de ani, care conducea mopedul, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cei doi bărbati au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS