10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRaed Arafat, ameninţat cu moartea pe Facebook

Raed Arafat, ameninţat cu moartea pe Facebook

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, a fost amenințat cu moartea de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căriea viruslui SARS-CoV-2 nu există, pe pagina acestuia de facebook.

”În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.      

Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară și ștearsă în această dimineață. Postarea avea peste 1.100 de reacţii şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS