17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOltean ucis de un cioban gelos

Oltean ucis de un cioban gelos

Judecătorii de la Tribunalul Olt au dispus, ieri, arestarea preventivă a unui bărbat de 37 de ani, din comuna Ianca, Olt. Bărbatul este acuzat că, în seara zilei de 4 iulie, a ucis un consătean cu un par. Anchetatorii spun că motivul crimei a fost gelozia.

Procurorii olteni spun că victima a fost ucisă cu mai multe lovituri aplicate de inculpat din spate.

„În seara zilei de 04.07.2020, în jurul orei 17.00, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al unui conflict spontan (generat de gelozie) pe care l-a avut cu victima C.M., inculpatul S. F. a urmărit-o pe victimă, în timp ce se deplasa către casă, pe drumul public şi a agresat-o fizic pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri (fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere din spate) cu un par în zona capului(…). Victima a fost găsită decedată la locuinţa sa, într-o stare avansată de putrefacţie, în data de 11.07.2020, de către un vecin, care a sesizat telefonic organele de urmărire penală”, au precizat anchetatorii.

Arestat preventiv pentru omor

Potrivit oamenilor legii, inculpatul era angajat ca cioban la o fermă de animale de pe raza comunei Ianca, Olt. Acesta nu a mai comis fapte penale, iar „fapta pentru care a fost reţinut a fost comisă în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, au mai precizat achetatorii.

Bărbatul a fost reţinut duminică seara, iar luni a fost dus la Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS