10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrimul cadru medical din Sibiu decedat din cauza COVID-19

Primul cadru medical din Sibiu decedat din cauza COVID-19

Spitalul Judeţean Sibiu a anunţaț decesul din cauza noului coronavirus al primului cadru medical din judeţ: o asistentă medicală în vârstă de 50 de ani. „Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă că traversăm cu toţii o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut”, este mesajul transmis de unitatea medicală.

Asistenta lucra la Secția Nefrologie și era internată la Terapie Intensivă.

”Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei şi pacienţilor pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost preţuită deopotrivă de colegi şi pacienţi şi va rămâne mereu în amintirea noastră”, a transmis, luni, Spitalul Judeţean Sibiu, potrivit News.ro.

Reprezentanţii unităţii medicale trag un semnal de alarmă către populație, să înțeleagă importanța respectării măsurilor sanitare:

”Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă că traversăm cu toţii o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu îşi alege victimele şi este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înţeles că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe toţi semenii noştri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viaţa”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS