15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDolj: Grav accident pe DE 79. Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite

Dolj: Grav accident pe DE 79. Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite

Poliţiştii din Filiaşi au fost sesizaţi, azi noapte, că pe DE 79, în apropiere de limita cu judeţul Gorj, s-a produs un grav accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani, din Filiaşi, care conducea un autoturism dinspre Tânţăreni spre Filiaşi, nu ar fi observat un ansamblu nesemnalizat, alcătuit din 2 căruţe, care erau conduse în aceeaşi direcţie de un bărbat de 32 de ani, din Calopăr, lovindu-l din spate.

Autoturismul a lovit căruța
Autoturismul a lovit căruța

În urma impactului, ansamblul a fost proiectat într-un alt atelaj hipo, care circula în aceeaşi direcţie şi era condus de un tânăr de 22 de ani, din Filiaşi.

Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul tânărului de 22 de ani, iar celelalte 2 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştiente.

Autoturismul a luat foc în urma impactului
Autoturismul a luat foc în urma impactului

De asemenea, autoturismul implicat în accident s-a răsturnat pe carosabil şi a luat foc, incendiul fiind stins de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Acordarea primului ajutor medical victimelor a fost efectuat de către 2 echipaje SMURD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS