20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi deputați PSD au refuzat să poarte mască și s-au certat cu polițiștii

Doi deputați PSD au refuzat să poarte mască și s-au certat cu polițiștii

Doi deputaţi PSD de Vaslui, Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă, au fost, în această dimineață, protagoniștii unui scandal provocat  într-un restaurant de tip-fast-food din sectorul 3. Cei doi au refuzat să poarte mască, iar angajații localului au cerut sprijinul unei patrule de poliție.

″În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Polițiștii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar”, poootrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

Cei doi deputați au fost amendați de polițiști. Astfel, Adrian Solomon a fost sancționat cu 1600 de lei, în timp ce Irinel Ioan Stativa a primit o amendă de 1000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS