31.9 C
Craiova
marți, 11 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Crimă terifiantă în Vaslui: Doi frați și-au ucis unchiul despicându-i capul cu securea

Crimă terifiantă în Vaslui: Doi frați și-au ucis unchiul despicându-i capul cu securea

Doi frați gemeni din comuna Roșiești, Vaslui și-au ucis luni seara unchiul despicându-i capul cu o secure. După ce au comis crima, gemenii au fugit de la locul faptei și au fost căutați de către polițiști. Ei au fost găsiți în cele din urmă în satul Rediu, în clopotnița unei biserici, potrivit Vremea Nouă.

Despre frații Ionuț și Costel Axinte toată lumea vorbește că ar fi “trimișii Diavolului pe pământ”. În urmă cu mai mulți ani, cei doi au incendiat o mașină a poliției, pe fondul unui conflict cu șeful de post din comună. În ultima perioadă aceștia munceau ca sezonieri prin țară, iar la două luni veneau acasă, pentru a-și cheltui banii.

De fiecare dată când se întorceau în sat, gemenii intrau în conflict cu părinții lor. Tatăl, care are o semipareză pe partea dreaptă, era constant ținta bătăilor celor doi. Pentru a nu mai avea probleme cu ei, mama acestora s-ar fi  adresat, în urmă cu câteva săptămâni, poliției și Parchetului Bârlad, pentru a emite un ordin de protecție împotriva bătăușilor. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, aseară conflictele au reizbucnit în familie, iar pentru a le aplana, mama lor a apelat la ajutorul unui frate de-al tatălui, care a mai intervenit pentru a-i cuminți pe cei doi  scandalagii.

Unchiul lor a vrut să aplaneze conflictul

Azi-noapte însă, bărbatul nu a mai apucat să intre casă, să vadă despre ce este vorba. A fost abordat încă de la poartă, iar printr-o lovitură de secure, frații Ionuț și Costel l-au omorât pe loc, despicându-i capul în două. Martorii spun că lovitura a fost atât de puternică încât capul victimei era tăiat până la gât.

“Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Acum regret că m-am dus să văd despre ce e vorba pentru că imaginea aia mă va urmări mult timp de acum înainte. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor. L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure. Avea capul despicat de la creștet până la gât, atât de puternică a fost lovitura” ,a declarat un vecin al familiei Axinte.

După comiterea crimei, cei doi frați au fugit de la locul faptei, fiind caăutați și în prezent de către polițiști. Vom reveni cu mai multe amănunte!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directoarea Spitalului Județean Vaslui, în comă. Ea fost testată...

Directoarea Spitalului Județean din Vaslui, Ana Smaranda...

ȘTIRI GdS

00:01:15

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou, după o pauză de un an, autoritățile avertizând locuitorii din nordul Sumatrei să rămână...

Bucureştean de 21 de ani, prins la volanul unei...

Bucureştean de 21 de ani, prins la volanul unei maşini furate din Craiova.

Angajat al SJU din Timișoara, cercetat penal pentru că...

Un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă ( SJU) "Pius Brânzeu" Timişoara este cercetat penal după ce a mers la serviciu...

Trafic feroviar oprit, după ce au fost semnalate scurgeri...

În această dimineață traficul feroviar pe raza stației Igiroasa a fost oprit după ce la un tren de marfă, cu 26 de...

Spital privat din Constanța, închis parţial din cauza unui...

Secţia Chirurgie şi blocul operator ale unui spital privat din municipiul Constanţa au fost închise în urma apariţiei unui focar de SARS-CoV-2....

Un pastor din județul Suceava, arestat pentru viol

Un pastor neoprotestant, din satul Valea Bourei, comuna Dolhești, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, sub acuzații de...