16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAcţiune de combatere a drogurilor pe plaja din Vama Veche

Acţiune de combatere a drogurilor pe plaja din Vama Veche

Poliţiştii au constatat 15 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fiind depistate 15 persoane, în urma unei acţiuni pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche. Acțiunea a fost desfăşurată de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa.

Gepostet von Cristina Doroftei am Samstag, 4. Juli 2020

În imaginile postate de turiști pe Facebook se vede cum, la unele terase, aglomerația este la fel de mare ca în perioada când nu exista pericolul de infectare cu Covid-19.

Astfel, tinerii dansează fără măști de protecție și fără să țină cont de distanțare.

Mai mult decât atât, într-o altă înregistrare video apare o mașină a Poliției Române, care trece prin mijlocul mulțimii de oameni, cu sirenele pornite, iar o parte din petrecăreți aplaudă trecerea autospecialei.

Droguri pe plaja din Vama Veche

Poliţiştii au constatat, în acest weekend, 15 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc, în Vama Veche.

Potrivit unui comunicat citat de Agerpres, au fost depistate 15 persoane, în urma unei acţiuni pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche, desfăşurată de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa.

Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri din categoriile cocaină, ecstasy, ketamină, MDMA, precum şi un grinder metalic cu urme de materie vegetală”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală conform Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

„Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri din categoriile cocaină, ecstasy, ketamină, MDMA, precum şi un grinder metalic cu urme de materie vegetală”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR)

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală conform Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS