10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSpitalul din Arad, inundat după o ploaie torențială

Spitalul din Arad, inundat după o ploaie torențială

Fostul Spital Municipal a fost inundat după ploaia torențială din această seară.Clădirea în care funcționează o secție a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad (fostul Spital Municipal) a fost inundată în urma furtunii din această seară.

Efectele furtunii au apărut în cursul serii în municipiu, iar pe parcursul nopţii au fost afectate şi alte localităţi din judeţul Arad.

Cabinetele medicale aflate la subsolul Spitalului Municipal Arad au fost inundate de apele pluviale, fiind afectate şi mai multe locuinţe sau subsoluri ale unor case din oraş. Totodată, pe câteva artere rutiere importante, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate din cauză apei pluviale acumulate pentru că sistemul de canalizare nu a făcut faţă cantităţilor mari de precipitaţii.

Mai multe imagini au fost publicate în această seară pe o rețea de socializare, iar reacția arădenilor nu a întârziat să apară aceștia fiind revoltați de ceea ce au văzut, ținând cont de faptul că autoritățile locale susțin că au investit în ultimii ani foarte mult în sistemul sanitar arădean.

‼️După o ploaie de 30 minute, in aceasta seara, au iesit la iveala, din nou, "investitiile" de zeci de milioane de euro…

Gepostet von George C. Pribac am Donnerstag, 2. Juli 2020

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, mai mulţi copaci au fost rupţi de vijelie, iar câţiva au căzut pe autoturisme parcate. Numeroşi copaci au fost rupţi şi în judeţ, îngreunând circulaţia până când s-a reuşit îndepărtarea acestora. De exemplu, DJ 709J a fost complet blocat câteva ore în zona Iratoşu. Joi seară, mai multe localităţi din vestul judeţului Arad s-au aflat sub avertizare Cod roşu de furtună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS