17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat pentru trafic de droguri de risc

Arestat pentru trafic de droguri de risc

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului T.Ș.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada mai – iunie 2020, inculpatul a comercializat droguri de mare risc, către diverși consumatori de pe raza municipiului Câmpulung.
La data de 29.06.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au suprins în flagrant pe inculpatul T.Ș.A. în timp ce avea asupra sa cantitatea de 4 grame de cocaină destinată comercializării.
La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiilor București și Câmpulung, ocazie cu care a fost ridicată cantitatea de 60 de grame de cocaină, precum și mai multe ustensile ce au fost folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv.
Tribunalul Pitești a dispus arestarea preventivă a inculpatului T.Ș.A. pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS