30 C
Craiova
joi, 13 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Arestat pentru trafic de droguri de risc

Arestat pentru trafic de droguri de risc

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului T.Ș.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada mai – iunie 2020, inculpatul a comercializat droguri de mare risc, către diverși consumatori de pe raza municipiului Câmpulung.
La data de 29.06.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au suprins în flagrant pe inculpatul T.Ș.A. în timp ce avea asupra sa cantitatea de 4 grame de cocaină destinată comercializării.
La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiilor București și Câmpulung, ocazie cu care a fost ridicată cantitatea de 60 de grame de cocaină, precum și mai multe ustensile ce au fost folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv.
Tribunalul Pitești a dispus arestarea preventivă a inculpatului T.Ș.A. pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Iaşi: Chirica cere universităţilor să pună spaţii la dispoziţia...

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, solicită universităţilor din...

ȘTIRI GdS

Dolj: Tineri reținuți de polițiști pentru furt

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au reținut, ieri, pentru 24 de ore 2 tineri de 20 și...

Tir încărcat cu azotat de amoniu a luat foc...

Cabina unui autotren încărcat cu azotat de amoniu a fost cuprinsă de flăcări, în zona localității timișene Sânandrei, pe drumul ce leagă...

A dus la poliţie un portofel găsit pe o...

A dus la poliţie un portofel găsit pe o bancă

China: Urme de coronavirus într-un lot de aripioare de...

În oraşul chinez Shenzhen, autorităţile au detectat urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate importate din Brazilia, potrivit finance.yahoo.com.

Gorj: A murit pacienta care se afla în ambulanța...

Pacienta COVID care se afla în ambulanța din Mehedinți, care a căzut aseară de pe un pod, în localitatea gorjeană Cornești, a...
00:00:58

Cercetați pentru operațiuni cu substanțe psihoactive

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat, ieri, 28 de percheziţii domiciliare,...