17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn minor a furat trei maşini într-o noapte

Un minor a furat trei maşini într-o noapte

Poliţiştii doljeni au dispus, luni, reţinerea unui minor de 16 ani, din Craiova. Acesta este acuzat că, în noaptea de 24 spre 25 iunie, a furat o autoutilitară din Craiova. A condus până în comuna Malu Mare, de unde a furat alte două maşini. În plus, a furat dintr-un alt autoturism suma de 1.100 de lei.

Furt, furt în scop de folosință și conducere fără permis sunt infracţiunile pentru care minorul este cercetat. Pe scurt, el este acuzat că a furat trei maşini într-o singură noapte, precum şi o sumă de bani.

„Din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 iunie, cel în cauză ar fi sustras o autoutilitară, din Craiova, zona Popoveni. S-a deplasat apoi cu autoutilitara până în comuna Malu Mare. În continuare, autoutilitara a fost abandonată în respectiva localitate, de unde tânărul ar mai fi sustras alte două autovehicule, precum și suma de 1.100 de lei, dintr-un alt autoturism“, au precizat poliţiştii doljeni.

În cursul zilei de luni, minorul a fost reţinut de polițiștii Secției Rurale Coșoveni. Suspectul urmează să fie dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS