10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞef de la Timiş la conducerea IPJ Dolj

Şef de la Timiş la conducerea IPJ Dolj

Ministrul Afacerilor Interne a dispus schimbarea şefului IPJ Dolj. Postul va fi ocupat pentru următoarele trei luni de fostul şef al IPJ Timiş.

Tot pentru trei luni, şeful IPJ Dolj va conduce IPJ Constanţa.

„Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian este împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin se împuternicește să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a transmis Poliţia Română.

Schimbări între şefii Inspectoratelor

Comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit şef al IPJ Dolj în ianuarie, anul acesta. Atunci a venit de pe funcţia de şef al IPJ Brăila, post pe care l-a ocupat începând din aprilie 2016.

Comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian.

În schimb, până în prezent, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin nu a plecat din Timiş. A fost împuternicit şef al IPJ Timiş în perioada august 2017 – august 2018. Din august 2018 a ocupat funcţia de şef al IPJ Timiş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS