33.5 C
Craiova
vineri, 14 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Şef de la Timiş la conducerea IPJ Dolj

Şef de la Timiş la conducerea IPJ Dolj

Ministrul Afacerilor Interne a dispus schimbarea şefului IPJ Dolj. Postul va fi ocupat pentru următoarele trei luni de fostul şef al IPJ Timiş.

Tot pentru trei luni, şeful IPJ Dolj va conduce IPJ Constanţa.

„Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian este împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin se împuternicește să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni,  atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a transmis Poliţia Română.

Schimbări între şefii Inspectoratelor

Comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit şef al IPJ Dolj în ianuarie, anul acesta. Atunci a venit de pe funcţia de şef al IPJ Brăila, post pe care l-a ocupat începând din aprilie 2016.

Comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian.

În schimb, până în prezent, comisarul-șef de poliție Petecel Aurelian Alin nu a plecat din Timiş. A fost împuternicit şef al IPJ Timiş în perioada august 2017 – august 2018. Din august 2018 a ocupat funcţia de şef al IPJ Timiş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

IGPR: Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu,...

Poliţiştii au indisponibilizat, în urma unei acţiuni...

ȘTIRI GdS

Ludovic Orban, atac la autorităţile din Republica Moldova

Ludovic Orban, atac la autorităţile din Republica Moldova. Declarația a fost făcută la Craiova. Ce le-a atras atenția premierul României.

Universitatea Craiova – Viktoria Plzen 0-2, în primul amical...

Universitatea Craiova a pierdut, astăzi, primul joc amical pe care l-a disputat în Austria, în cantonamentul premergător noului sezon. Știința a cedat...

Simona Halep merge „ceas” la Praga. Victorie cu Frech...

Victorie după victorie pentru Simona Halep! Campioana noastră a reușit un meci aproape perfect în această după-masă, împotriva polonezei Magdalena Frech și...

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

În următoarele patru săptămâni vremea va fi caldă, cu temperaturi peste normalul perioadei, conform prognozei meteorologilor pentru perioada 17 august - 14...

Dolj: Biciclist mort într-un accident pe DN 55A

Un biciclist de 50 de ani din Gighera și-a pierdut viața astăzi după ce a fost lovit de un autoturism într-o intersecție...

Irina Begu s-a calificat în sferturi la Praga după...

Irina Begu a reuşit să pătrundă în sferturile de finală ale turneului de la Praga după un meci de peste 3 ore,...