25 C
Craiova
joi, 9 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment VIDEO: Un cuplu a ieșit cu armele îndreptate spre manifestanți Black Lives Matter

VIDEO: Un cuplu a ieșit cu armele îndreptate spre manifestanți Black Lives Matter

-

O înregistrare video cu un cuplu de americani care au îndreptat armele spre manifestanți din mișcarea Black Lives Matter, pentru a-i alunga de pe proprietatea lor, a devenit virală, stârnind reacții divergente, potrivit insider.

Cei doi au ieșit duminică seara în grădina lor din St. Louis, în Missouri, în fața manifestanților care defilau pe strada lor privată pentru a merge să protesteze în fața primăriei.

Mark McCloskey, 63 de anil, avocat ca și soția sa în vârstă de 61 de ani, a afirmat că a fost „îngrozit” de incident, într-un interviu pentru o televiziune locală din această regiune din centrul Statelor Unite.

„O mulțime de cel puțin 100 de persoane a doborât poarta de fier forjat din Portland Place”, o stradă privată unde se află câteva vile impunătoare, „au venit spre casa mea, unde familia mea lua cina afară și ne-a fost frică pentru viețile noastre”, a spus el, pentru televiziunea KMOV4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FCSB / Mihai Bălaşa este apt!...

Veşti bune pentru suporterii Universităţii Craiova în perspectiva derbiului cu FCSB: Mihai Bălaşa este apt!

ȘTIRI GdS

„U“ Craiova – FCSB / Mihai Bălaşa este apt!...

Veşti bune pentru suporterii Universităţii Craiova în perspectiva derbiului cu FCSB: Mihai Bălaşa este apt!

A doua sesiune a Bacalaureatului între 24 august –...

Calendarul sesiunii august-septembrie 2020 a examenului național de Bacalaureat a fost aprobat prin ordin de ministru și transmis spre publicare în Monitorul Oficial.

Cinci cetăţeni din Bangladesh, ascunşi într-un automarfar

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit, ascunși în interiorul unui automarfar condus de un cetăţean...

România: Nou record de infectări – 614

Până astăzi, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)....

Peste 90.000 de persoane au trecut graniţa ieri

Prin punctele de frontieră au efectuat, ieri, formalitățile de control aproximativ 90.900 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 36.500 mijloace de transport (dintre care 14.600 automarfare).

Locuitorii din Melbourne, în izolare

Cinci milioane de persoane se află joi în izolare la domiciliu în Melbourne, al doilea oraş ca mărime din Australia, care se...