9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopii în pericol la Craiova! Bucăţi de tablă, aruncate de pe bloc lângă locul de joacă şi parcare

Copii în pericol la Craiova! Bucăţi de tablă, aruncate de pe bloc lângă locul de joacă şi parcare

-

UPDATE: Lucrările se efectuează la blocul E13 a din cartierul Rovine. Sunt lucrări de reparații la acoperișul unui bloc turn. Acestea nu necesita autorizație, spune administratorul asociației de proprietari din care face parte respectivul bloc. Acesta mai spune că lucrările se fac cu o firmă autorizată, dar nu înțelege de ce muncitorii au procedat în acest fel.

„Nu inteleg ce s-a întâmplat. Cei care efectuează lucrările sunt o firmă buna. Nu a fost necesară autorizația de construire, fiindcă sunt doar niste reparații la acoperișul blocului. Il voi suna pe președintele asociației ca să văd de ce nu au asigurat perimetrul și de ce procedează așa”,

spune Georgeta Matea, reprezentantul firmei care administrează condominiul.

Reprezentanții Poliției Locale Craiova au făcut următoarele precizări, după ce un echipaj s-a deplasat la fața locului:

„ La Blocul E13, a cu regim de înălțime P+8 se execută lucrări la terasa blocului. Sunt lucrări de aducere a terasei la forma inițială. Se desface tabla montată ilegal la nivelul aticului. Lucrările se încadrează la categoria reparații și nu necesită autorizație. Nu se confirmă aruncarea materialelor de pe acoperiș. Le-am pus în vedere să nu facă acest lucru”, a spus directorul Poliției Locale Craiova.

Mai mulţi muncitori care par să lucreze pe acoperişul unui bloc turn din cartierul Rovine au aruncat în urmă cu câteva minute bucăţi masive de tablă care au căzut lângă locul de joacă plin de copii şi lângă parcarea în care se aflau mai multe maşini.

Locul în care au aterizat bucăţile de tablă nu era împrejmuit, de aceea părinţii şi bunicii care erau cu micuţii afară s-au speriat foarte tare. Practic, bucăţile de tablă, aruncate de muncitori de pe blocul turn, au căzut la câţiva metri de locul unde se joacă zeci de copii şi unde sunt parcate maşini. Revenim cu detalii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS