20.8 C
Craiova
marți, 22 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Patru bărbaţi au tâlhărit nişte tinere aflate în tranzit în Târgu Jiu

Patru bărbaţi au tâlhărit nişte tinere aflate în tranzit în Târgu Jiu

Poliţiştii din Târgu Jiu caută patru bărbaţi care azi noapte au tâlhărit nişte tinere aflate în tranzit în municipiu şi care erau cazate în regim hotelier. Una dintre fete, de frică, a sărit de la etajul 1 şi s-a ales cu leziuni.

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați, azi noapte, prin apelul 112, de o tânără, de 20 de ani, din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, că a fost tâlhărită. Tânăra a spus că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24, respectiv 30 de ani, ambele din Giurgiu, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție, pentru prevenirea COVID+19, ar fi pătruns, fără drept în locuință. Prin împingerea și bruscarea celor două tinere, de 24 și 30 de ani, le-ar fi luat suma de 800 de lei.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuință, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului.

Acelaşi mod de operare

În aceeași seară, în jurul orelor 22.50, polițiștii au fost sesizați, tot prin apelul 112, de o tânără de 20 de ani, din comuna Dascălu, județul Ilfov, că în timp ce se afla în municipiul Târgu Jiu, într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție pentru prevenirea COVID-19, ar fi pătruns, fără drept în locuință. Prin bruscarea tzinerei, cei patru i-ar fi luat dintr-un sertar al mobilei suma de 1.000 lei.

La scurt timp după prima sesizare, polițiștii s-au deplasat la locul indicat și au demarat cercetările și căutările specifice, pentru identificarea celor patru persoane care s-ar face vinovate de săvârșirea faptelor.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc faptele și identificarea celor bănuiți de săvârșirea acestora și luarea măsurilor legale față de ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Când s-ar putea produce Remdesivir în România

Remdesivir, singurul medicament dovedit eficient, prin studii...

ȘTIRI GdS

Vâlcea: 16 focare active de infecție cu SARS –CoV-2

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a anunțat că de la începutul pandemiei și până în prezent 1.919 cazuri de persoane au fost...

Scrisoare cu ricină, trimisă la Casa Albă. O femeie,...

Poliţia din Canada a percheziţionat luni un apartament dintr-o suburbie a oraşului Montreal, în legătură cu o femeie arestată pentru trimiterea unei...

Coronavirusul închide porțile Colegiului ”Frații Buzești” pentru elevii și...

Coronavirusul închide porțile Colegiul ”Frații Buzești” pentru elevii și profesorii de la gimnaziu și liceu

Cîțu referitor la majorarea pensiilor: PSD aruncă ţara în...

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat, că majorarea pensiilor cu 40%, votată de parlamentarii PSD, este un “act criminal”.

Fostul şef de cabinet al premierului maltez, arestat pentru...

Keith Schembri, fostul şef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, a fost arestat astăzi pentru spălare de bani, au relatat media...

Orban va ataca legea cu creșterea pensiilor la CCR

Premierul Ludovic Orban a declarat, marți, că Guvernul nu acceptă creșterea pensiilor cu 40% votată în Parlament și va ataca legea la...