11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliția nu îl găsește pe Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI condamnat astăzi la închisoare

Poliția nu îl găsește pe Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI condamnat astăzi la închisoare

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, condamnat, joi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, a fost căutat de polițiști la mai multe adrese, pentru punerea în exacutare a mandatului, însă nu a fost găsit și vor fi făcute demersuri pentru a fi dat în urmărire.

„În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, a transmis Poliția Capitalei.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat, joi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel București, care au desființat parțial decizia prin care a fost achitat, inițial, de fapte de corupție. Decizia de joi a Curții de Apel București este definitivă. Și soția lui Dragomir a fost condamnată la 2 ani și 8 luni, notează Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS