10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO/ Becali nu-l vrea pe Mititelu la puşcărie

VIDEO/ Becali nu-l vrea pe Mititelu la puşcărie

-

Citat ca martor în dosarul într-un dosar în care Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscală, George Becali , a declarat, astăzi, că nu e normal ca Adrian Mititelu să fie condamnat. Acesta din urmă şi Gigel Preoteasa, secretar al SC Fotbal Club U Craiova SA la data faptelor, au fost trimişi în judecată de procurorii DNA. Faptele ar fi fost comise de cei doi inculpaţi cu ocazia transferului jucătorului Mihai Costea la Steaua București(martie 2011).

Cei doi inculpaţi au fost deferiţi justiţiei în iulie 2016, iar în februarie 2019, Tribunalul Dolj s-a pronunţat. Instanţa i-a achitat pe cei doi inculpaţi pentru evaziune fiscală şi înşelăciune şi a respins acţiunea civilă formulată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Craiova.

Hotărârea Tribunalului Dolj a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova. Pentru termenul de astăzi au fost citaţi ca martori George Becali şi Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB. La intrarea Curţii de Apel Craiova, George Becali a făcut o declaraţie de presă. Printre altele, a susţinut că nu îşi aminteşte nici măcar suma cu care a fost cumpărat Costea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Unde ajung buletinele de vot? Primăria Craiova, pusă să...

O clădire de pe strada Simion Bărnuțiu din Craiova...

ȘTIRI GdS