5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru adolescenți au omorât un tânăr, după care l-au incendiat

Patru adolescenți au omorât un tânăr, după care l-au incendiat

-

Patru adolescenți din Reșița, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au bătut cu brutalitate un bărbat de 29 de ani până l-au omorât. Apoi i-au incendiat cadavrul pentru a șterge urmele și a da impresia că a murit într-un incendiu.

În dimineața zile de luni, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din cartierul Govândari. Ulterior, procurorii au revenit cu noi informaţii prin care susțin că în casă a fost găsit carbonizat trupul unui bărbat de 29 de ani.

Potrivit unor surse din anchetă, noaptea trecută s-ar fi întâlnit cu patru adolescenți. Au început să bea împreună însă la un moment dat, între ei a izbucnit un scandal violent, pe fondul unor certuri mai vechi.

Unul dintre tineri l-a lovit puternic în zona capului, iar bărbatul s-a prăbușit. Ca să își acopere urmele, cei patru l-ar fi dus apoi în acea baracă și ar fi dat foc încăperii, spun procurorii.

Suspecții au fost prinși de anchetatori. Necropsia urmează să lămurească exact cum a sfârșit bărbatul. Între timp, dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

Un șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

ȘTIRI GdS