15.6 C
Craiova
vineri, 20 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljDoctorul Mugur Riza, găsit spânzurat

Doctorul Mugur Riza, găsit spânzurat

Doctorul Mugur Riza, care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, și-a pus capăt zilelor, în această dimineață, fiind găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din locuința sa. 

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în cursul acestei zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti.

În aceasta dimineață s-ar fi deplasat singur la locuința din respectiva localitate, iar pentru că nu a mai raspuns la telefon, soția a mers să verifice dacă totul este în ordine.

Poliţiştii doljeni s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească. Din surse ale Gazetei de Sud bărbatul este doctorul Mugur Riza, care a lucrat în cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova

Doctorul nu a lăsat niciun mesaj de adio, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Roşii umplute cu carne

Ingrediente: 8 roşii potrivite,250 g carne tocată,1 morcov fiert,1 ceapă,1...

ȘTIRI GdS