10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru accidente într-o singură zi

Patru accidente într-o singură zi

Şapte persoane au fost rănite şi un bărbat a decedat, în urma a patru accidente rutiere produse vineri, în Craiova şi judeţul Dolj. Cel mai grav accident a avut loc în comuna Melineşti. Trei persoane au fost rănite, iar un şofer a decedat.

Primul accident a avut loc vineri după-amiază, în Craiova. Potrivit poliţiştilor doljeni, un şofer de 50 de ani, care conducea un taxi pe strada George Enescu, a accidentat un barbat de 54 de ani, din Craiova. Pietonul se afla în zona unei treceri de pietoni. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi au precizat că fac cercetări pentru a stabili dacă victima se afla sau nu pe trecerea de pietoni.

La scurt timp, tot în Craiova, a avut loc un alt accident de circulaţie. Poliţiştii spun că accidentul a fost provocat de o şoferiţă de 35 de ani.
„O femeie de 35 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Dealul Spirei, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus pe strada Gheorghe Doja de un bărbat de 59 de ani, din Craiova. În urma impactului, cele două autoturisme au lovit gardul unei locuințe, respectiv o altă mașină care era parcată în zonă”, au precizat poliţiştii doljeni.

La spital au fost transportate două persoane – şoferiţa de 35 de ani și o pasageră de 52 de ani. Aceasta din urmă se afla în autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani. Şi în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

A intrat pe contrasens şi a ucis un gorjean de 30 de ani

Tot vineri după-amiază, un bătrân de 82 de ani a fost accidentat de un şofer de 47 de ani. Accidentul a avut loc în comuna Şimnicu de Sus. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că victima a traversat şoseaua neregulamentar.

Un accident mortal a fost provocat de un gorjean de 30 de ani, vineri noaptea, în comuna Melineşti. Poliţiştii doljeni au stabilit că şoferul a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.

„Din cercetările efectuate a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din Bodăieşti, Gorj, care conducea un autoturism pe DN6B, în localitatea Melineşti, ar fi patruns pe sensul opus de mers. A intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani, din Dănciuleşti, Gorj. Din nefericire, bărbatul din Dănciuleşti a decedat”, au precizat poliţiştii doljeni.

În urma accidentului a fost rănit şi şoferul din Bodăieşti, dar şi doi pasageru aflaţi în autoturismele implicate în accident.
Oamenii legii au stabilit că şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS