14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVaslui: 20 de percheziții în Murgeni

Vaslui: 20 de percheziții în Murgeni

Trupele speciale ale Poliției și Jandameriei, împreună cu procurori au efectuat duminică peste 20 de percheziţii în oraşul Murgeni, județul Vaslui, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni. Localitatea a fost declarată „zonă specială de siguranţă publică”, după ce în urmă cu câteva zile sute de persoane s-au bătut în stradă, într-un conflict de proporții.

La pecheziții participă peste 120 de poliţişti, circa 70 de luptători de la Acţiuni Speciale şi peste 80 de jandarmi, mai multe persoane urmând să fie duse la audieri, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, pentru Agerpres.

În dosarul în care se fac percheziţiile domiciliare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere, a mai adăugat purtătorul de cuvânt. 

Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS