8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNouă bărbați, reținuți în urma scandalului din Craiovița Nouă

Nouă bărbați, reținuți în urma scandalului din Craiovița Nouă

Nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, din Craiova, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în altercaţia ce a avut loc ieri în cartierul Craioviţa Nouă, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Cercetările în acest caz au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Craiova, sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Astfel, cercetările au fost continuate în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare, dar şi tentativă la omor, de săvârşirea acestei infracţiuni fiind bănuit un bărbat de 39 de ani.

12 persoane au fost conduse de poliţişti la audieri, iar în continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a altor 4 persoane, care ar fi participat la altercaţia de ieri şi care în prezent se sustrag cercetărilor.

De asemenea, cei 9 bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore, urmează să fie prezentaţi în cursul acestei zile instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS