10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți: Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani, arestat preventiv

Mehedinți: Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani, arestat preventiv

Ioan Cristian Turnagiu, bărbatul eliberat după 25 de ani de detenţie şi care vineri incendiat o tânără în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Victima, transferată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, se află în stare foarte gravă, cu şanse minime de supravieţuite.

Mandatul de arestare pe numele bărbatului în vârstă de 45 de ani a fost eliberat sâmbătă seară de către judecătorii Tribunalului Mehedinţi. Bărbatul a fost reprezentat de către un avocat din oficiu şi poate face apel la decizia privind arestarea preventivă pentru 30 de zile, scrie News.ro.

Între timp, victima acestuia a fost transferată cu un elicopter la Spitalul de copii ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, echipat cu paturi pentru marii arşi.

Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Raluca Alexandru, a declarat duminică că starea fetei este una extrem de gravă, iar şansele acesteia de supravieţuire sunt minime.

Condamnat la 90 de ani de închisoare, eliberat după 25

Ioan Cristian Turnagiu, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat în 1994 la 90 de ani de închisoare după ce a comis cinci crime.

Ioan Cristian Turnagiu

După cum spun apropiații fetei de 17 ani, cei doi ar fi avut o relație. Fratele victimei a mărturist că a găsit ăn telefonul ei mai multe mesaje cu criminalul, în care acesta spunea că el a iubit-o, dar că a fost rănit.

De asemenea, Ioan Cristian Turnagiu era prieten cu tatăl adolescentei. Bărbatul a luat decizia de a incendiat-o pe copilă după ce fata a depus o plângere la poliție pentru viol, împotriva lui. criminalul în serie pare-se că plănuia să-și pună capăt zilelor. Înainte de a o incendia pe copilă, bărbatul a postat un mesaj video pe contul său de Facebook, în care și-a luat adio.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS