10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMascații, chemați să stopeze un scandal la Stănești

Mascații, chemați să stopeze un scandal la Stănești

Polițiștii au intervenit duminică în comuna gorjeană Stănești, pentru a opri un scandal izbucnit între câțiva localnici. Unul dintre participanții la conflict a fost reținut, moment în care oamenii legii au fost apostrofați de cei care asistau la intervenție.

„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care, mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.
Imediat, polițiștii, prezenți la fața locului, au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirectionate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr, de 23 de ani, din judetul Buzău,se află in custodia Politiei, iar celălalt, a fost identificat și este căutat de către forțele de ordine.
Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj. Precizăm că, la momentul intervenției în cadrul unui eveniment, polițiștii acționează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violență si foarte important, salvarea de vieți”, potrivit IPJ Gorj.

În acestă seartă, polițiștii gorjeni au precizat că a fost reținut un alt suspect. Este vorba de un tânăr de 28 de ani, tot din Buzău. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS