16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni arestați pentru proxenetism și trafic de minori

Doljeni arestați pentru proxenetism și trafic de minori

Un proxenet și trei traficanți de minori din județul Dolj au fost prinși și închiși pentru executarea pedepselor de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova și polițiștii Secției 3 Bucovăț .

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un bărbat de 34 de ani, din Craiova, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de proxenetism.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au identificat doi bărbați și o femeie pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de 11 ani și respectiv 8 ani și 6 luni pentru cei doubărbați și 9 ani și 2 luni pentru femeie.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au identificat un bărbat de 54 de ani, o femeie de 50 de ani și un tânăr de 25 de ani, pe numele cărora instanța de judecată a emis mandate de 11 ani, pentru bărbat, 9 ani și 2 luni pentru femeie și de 8 ani și 6 luni, pentru tânărul de 25 de ani,  pentru comiterea  infracţiunilor de trafic de persoane și trafic de minori. Cei în cauză au fost încarcerați în penitenciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS