16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCostin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă de către pompierii chemaţi de Horațiu Tudor, reporterul XNS Show, emisiunea lui Dan Capatos. ”Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii. Costin Mărculescu ar fi fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce pompierii au spart ușa.

Costin Mărculescu a murit făcând infarct  conform unor surse SMURD. Acesta i-a rugat pe Mara Bănică și Pepe să se ocupe de înmormântare. Ultima dată când a vorbit cu cineva a fost luni cu Mara Bănică. Varianta sinuciderii este exclusă de prietenii săi apropiați, Dan Capatos, Mara Banică.

Actorul a debutat la 15 ani

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” şi “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie în 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”. În 1986 a avut şansa să fie distribuit in cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alături de Stefan Banica Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu etc.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe teatre. A susţinut peste 2000 de spectacole în ţară şi în străinătate. A jucat alături de nume m ari ale scenei româneşti ca: Florin Piersic, Mihai Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Malaele etc.

A pus bazele la 30 Mai 1999 Şcolii Artistice de Modelling şi Dans Sportiv Compania de Manechine şi Fotomodele Costin Mărculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS