18.3 C
Craiova
marți, 7 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Video: Scandal la conferința de presă a lui Nicușor Dan

Video: Scandal la conferința de presă a lui Nicușor Dan

-

Scandal în timpul unei conferințe de presă susținută în această dimineață de candidatul la Primăria Bucureștiului Nicușor Dan în Prelungirea Ghencea, la care a apărut și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Cei doi s-au și împins.

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei și continuă pe durata acesteia. Nicuşor Dan nu a putut vorbi, întrucât Aurelian Bădulescu a intervenit în mod repetat în discursul acestuia.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a apărut acolo cu un dulap, încercând să îl împiedice pe Nicușor Dan să vorbească. Nicușor Dan a luat dulapul, vrând să îl mute în afara cadrului.

”Ați văzut omenii lui Nicușor Dan, huliganii, m-au lovit în operație”, s-a plâns Bădulescu.

Când a început conferința, Bădulescu a venit lângă Nicușor Dan. Acesta i-a spus să păstreze distanța și l-a împins ușor pe Bădulescu, dar acesta tot venea peste el și nu l-a lăsat să vorbească.

„Stați la 2 metri de mine”, i-a spus Nicușor Dan.

„De ce mă împingi? De ce esti violent? Hai, marș, ia mâna după mine. Eu am venit la bilanț (..) De ce mă împingi?”, a replicat Bădulescu, în timp ce Nicușor Dan încerca să îl îndepărteze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile...

ȘTIRI GdS

Brazilia: Preşedintele Bolsonaro, simptome de COVID-19

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anunţat, luni, că prezintă unele simptome de infecție cu noul coronavirus, fiind supus unui test ale cărui...

Fără izolare sau carantină pentru mai multe țări UE

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat luni Hotărârea nr.34 privind stabilirea listei țărilor membre UE și ale Spațiului Economic European,...

SUA, 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19

Statele Unite au atins, marţi, pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters.info citat de Mediafax.

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile Craiovei nu au canalizare. Posibilitatea ca acestea să beneficieze de o rețea de canal sunt...

Tel Drum repară, în sfârşit, gurile de canal de...

Gurile de canal de pe strada Râului din Craiova au intrat, în sfârşit, în reparaţii.

Covid Dolj: Internări ca în vârful pandemiei

Internări ca în vârful pandemiei la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Secţia ATI e aproape de capacitatea maximă, iar numărul de...