16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri şi copilul lor de 1 an au murit într-un accident rutier

Doi tineri şi copilul lor de 1 an au murit într-un accident rutier

Un copil în vârstă de un an și părinții lui au murit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe E581 între localitățile Berheci si Ireasca, în județul Galați.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a lovit un tir. Primele date sunt că șoferul ar fi adormit la volan. 

Pompierii Sectia Tecuci au fost solicitați sa intervină la un accident rutier intre un autoturism si o autoutilitara de 7,5 tone, din care au rezultat 3 victime.

„Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galaţi. Probabil, şoferul a adormit la volan. Şoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, citat de Mediafax.

Poliţia Rutieră face cercetări la faţa locului și a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Circulaţia este blocată în zona producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS