20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Accident rutier cu patru victime, dintre care doi copii

Dolj: Accident rutier cu patru victime, dintre care doi copii

Accident rutier cu patru victime în comuna Goiești. Este vorba de un autoturism răsturnat în care erau doi adulți și doi copii.

La fața locului intervin mai multe echipaje ISU și două ambulanțe. La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, toate cele patru victime erau conștiente. Li s-a acordat primul ajutor medical de către cadrele medicale. Victimele vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență Craiova. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD, pentru a transporta șoferul autoturismului.

Un elicopter SMURD a fost chemat pentru a transporta victimele accidentului din comuna Goiești

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj la volan se afla o femeie de 43 de ani, care a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod.

”O femeie de 43 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe DN 6B, prin localitatea Goiesti, a pierdut controlul volanului si a lovit un cap de pod, autoturismul răsturnându-se în afara părții carosabile.
În urma accidentului au rezultat patru victime, din care doi minori, toti fiind transportati constienti la spital.
In cauză a fost intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă si se fac cercetări pentru stabilirea conditiilor în care s-a produs accidentul”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS