10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncă un autobuz în flăcări. Tot pe strada Amaradia.

Încă un autobuz în flăcări. Tot pe strada Amaradia.

Pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz care circula pe strada Amaradia din Craiova. În momentul incidentului, în autobuz se aflau patru persoane, care au fost evacuate.

”Incendiu autobuz în Craiova, strada Amaradia. Intervine Detasamentul 1 Craiova cu două autospeciale. În autobuz se aflau patru persoane, care au fost evacuate de șofer”, au precizat reprezentanții ISU Dolj. Autobuzul aparține RAT Craiova.

În urma incendiului a fost avariat motorul autobuzului.

Autobuz făcut scrum, în aceeași stație

În decembrie, anul trecut, un autobuz aparținând RAT Craiova s-a făcut scum în aceeași zonă. Este vorba de staţia de pe strada Amaradia, de lângă sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Autobuzul a fost distrus în totalitate de incendiu, iar flăcările s-au extins şi la două case din apropierea staţiei de autobuz. Pompierii doljeni au trimis la faţa locului trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

Un autobuz al RAT Craiova s-a făcut scrum în staţie
Un autobuz al RAT Craiova s-a făcut scrum în staţie

După ce au stins incendiul, pompierii au stabilit că a pornit de un scurtcircuit electric. Deşi au intervenit cu trei autospeciale, autobuzul s-a făcut scrum. Potrivit unor martori ai incidentului, mai mulţi şoferi au oprit când au văzut că autobuzul a luat foc. Nu pentru a ajuta cu un stingător, ci pentru a face fotografii. Şoferul a fost ajutat de un coleg, care a ajuns în staţie după el, însă nu au putut opri incendiul.

Cât despre cele două case din apropierea staţie de autobuz, una a suferit pagube destul de importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS