12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiovean arestat pentru contrabandă cu țigări

Craiovean arestat pentru contrabandă cu țigări

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au reținut pentru 24 ore un bărbat de 37 de ani, din Craiova, acuzat de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări. În mașina craioveanului au fost găsite 2.000 de pachete de țigări netimbrate. Sâmbătă, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Craioveanul de 37 de ani a fost oprit de polițiști în trafic, vineri, în apropierea Gării Craiova. În aceeași zi, oamenii legii au făcut trei percheziții domiciliare.

”Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova au oprit în trafic, în proximitatea stației Căi Ferate Craiova, un autoturism condus de un barbat, de 37 ani, din Craiova, care transporta mai multe cartușe de țigări fără timbru de marcaj fiscal. Avînd in vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. De asemenea, polițistii au efectuat percheziții domiciliare la trei locații ce aparțina bărbatului în cauză”, au precizat oamenii legii.

Polițiștii au confiscat bani, țigările și mașina

Tot vineri, polițiștii au dispus confiscarea a 2.000 de pachete de țigari de contrabandă. În plus, a fost confiscată suma de 32.280 lei, ce a fost  găsită în autoturism. A fost confiscat și autoturismul craioveanului, care are o valoare de aproximativ 15.000 de euro.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore. Sâmbătă, după o noapte petrecătă în arest, inculpatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis solicitarea anchetatorilor și a emis pe numele bărbatului un mandat pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS