11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAglomerație în vămile Nădlac I și II

Aglomerație în vămile Nădlac I și II

Sute de persoane aşteptă să intre în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I, care poate fi tranzitat după o aşteptare de opt ore. Asta în condițiile în care, sâmbătă seara, a fost deschis şi PTF Nădlac II.


În ultimele 24 de ore, prin Nădlac I au intrat în ţară aproximativ 4.000 de persoane, la fel ca în ziua anterioară, notează Hotnews. Cifra este de trei ori mai mare decât pe 14 mai. Prin acelaşi punct, au ieşit din România 6.100 de persoane, dublu faţă de ziua anterioară.

Autorităţile române au redeschis pentru autoturisme şi PTF Nădlac II (de pe autostrada pan-europeană), sâmbătă seară, de la ora 19.00, pentru a fluidiza traficul la graniţa dintre România şi Ungaria. Nădlac II a fost rezervat, în ultimele săptămâni, traficului de marfă. În doar 13 ore, respectiv până duminică dimineaţă la ora 8.00, prin acest punct au intrat deja în România 4.500 de persoane şi au ieşit 2.500.

Potrivit Poliției de Frontieră, la acestă oră, la Nădlac I, timpul de așteptare la ntrarea îm țară este de 480 de minute. La Nădlac II, timpul de așteptare este de 250 de minute. Pentru ieșirea din țară, timpii de așteptare sunt de 90, respectiv 30 de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS