5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu cinci victime pe strada Râului

Accident cu cinci victime pe strada Râului

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, taximetristul și o pasageră din taxi au decedat. Un minor de aproximativ 11 ani și un bărbat, pasageri în taxi, au fost transportați la spital.

UPDATE: Se pare că responsabil pentru producerea accidentului este un taximetrist. Acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere unui BMW care circula pe strada Râului.

”Un barbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Campia Izlaz, la intersectia cu strada Raului nu ar fi respectat semnificatia indicatorului „Cedeaza Trecerea”. A fost lovit de un autoturism care circula pe strada Raului care era condus de un barbat de 38 de ani, din Craiova. Se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul”, au precizat polițiștii doljeni.

Pompierii doljeni intervin în acest moment la un accident de circulație produs pe strada Râului din Craiova. Din primele informații, în urma accidentului au fost rănite cinci persoane.

”Accident rutier cu cinci victime, două persoane incarcerate, în municipiul Craiova, strada Raului. Intervine SMURD, Descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj”, transmite ISU Dolj.

Momentan traficul este blocat în zonă. Conducătorii sunt direcționați pe străzi secundare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS