15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Reţinut după ce a furat un microbuz şi a făcut un accident rutier

Vâlcea: Reţinut după ce a furat un microbuz şi a făcut un accident rutier

Polițiștii vâlceni au fost sesizați astăzi cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Din verificările efectuate polițiștii au stabilit că, un tânăr de 19 ani din Dăești, ar fi sustras de pe strada Nicolae Bălcescu, un microbuz, acesta fiind neasigurat, iar cheile erau în interiorul acestuia.

Tânărul ar fi condus microbuzul, iar pe strada Straubing a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat, provocând avarii ambelor autovehicule. De asemenea, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore. , iar în cursul zilei de ieri, urmare propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS