12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn utilaj furat din Suedia, găsit în Olt

Un utilaj furat din Suedia, găsit în Olt

Polițiştii de investigații criminale au găsit în curtea unui bărbat din comuna Stoeneşti, judeţul Olt, un tractor furat din Suedia. Pentru respectivul utilaj există o alertă de urmărire internațională, emisă în cursul lunii februarie a.c., de către autoritățile din Suedia.

La data de 9 mai 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului și furturilor de autovehicule.

În urma activităților desfășurate, polițiştii de investigații criminale s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat, de 25 de ani, din comuna Stoenesti, județul Olt deține în curtea imobilului un utilaj industrial tip încărcător frontal. Polițiștii au extins cercetările și au constatat faptul că pentru utilajul respectiv există o alertă de urmărire internațională, emisă în cursul lunii februarie a.c., de către autoritățile din Suedia.

Utilajul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS