15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUcis de mașina de gunoi

Ucis de mașina de gunoi

În cursul acestei zile, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o alee de acces, ce se intersectează cu strada Carpenului, din Craiova, a avut loc un accident rutier. Un bărbat de 46 de ani, din Predești a murit după ce a fost lovit de o mașină de gunoi.

Din primele informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate au stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Craiova, care conducea o autovehicul din categoria celor folosite la colectarea şi transportarea gunoaielor, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, accidentând mortal un bărbat de 46 de ani, din Predeşti.
Ambele persoane erau lucrători ai unei societăţi specializate, care desfăşoară activităţi de colectare şi transport a deseurilor menajere.

Poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpa şi fac cercetării în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Potrivit unor surse ale Gazetei de Sud, cei doi sunt angajați ai SC Salubritate Craiova SRL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS