22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițist de frontieră de la Bechet, confirmat cu COVID-19

Polițist de frontieră de la Bechet, confirmat cu COVID-19

Un polițist de frontieră de la Punctul de Trecere a Froniereti Bechet a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. În urma acnhetei s-a constatat că polițistul de frontieră a intrat în contact cu 12 persoane, toate fiind în autoizolare.

”În data de 05.05.2020, un poliţist de frontieră încadrat la Sectorul Poliției de Frontieră Bechet – județul Dolj a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. În prezent, 12 colegi cu care poliţistul de frontieră a intrat în contact se află în autoizolare, DSP Dolj efectuând o anchetă epidemiologică în acest caz. În funcţie de rezultatul acesteia şi de recomandările specialiştilor din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi dispuse măsurile necesare”, au comunicat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj.

Modificări ale dispozitivului de polițiști de la Bechet

Polițiștii de frontieră mai spun că dispozitivul din Punctul de Trecere a Frontierei Bechet a fost readaptat.


”Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a dispus readaptarea dispozitivului cu polițiști de frontieră din cadrul celorlalte ture de serviciu, astfel încât să se poată executa misiunile specifice de supraveghere și control. Totodată urmează să se efectueze decontaminarea sediului sectorului şi a autovehiculelor din dotare. În prezent, polițistul de frontieră se află internat, starea acestuia de sănătate fiind una bună”, au mai precizat polițiștii de frontieră.

Până în prezent, DSP Dolj nu a oferit informații despre acestă situație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS