13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Un şofer a fugit de oamenii legii. El s-a ales cu un dosar penal şi o amendă de 8.000 de lei

Olt: Un şofer a fugit de oamenii legii. El s-a ales cu un dosar penal şi o amendă de 8.000 de lei

Polițiștii din Caracal au efectuat, azi noapte, semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto, care se deplasa pe strada Iancu Jianu, din localitate.

Conducătorul autoturismului a oprit, însă a fugit de oamenii legii fără a se supune solicitărilor acestora. La aproximativ 100 m, unul dintre polițiști a imobilizat conducătorul auto. Întrucât acesta a devenit recalcitrant, conform procedurilor legale, polițiștii l-au încătușat și l-au condus la sediul poliției.  

Bărbatul, de 32 de ani, din comuna Redea a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 8.000 de lei, pentru încălcarea măsurii restricționării circulației, prevăzută de ordonanțele militare.

Totodată, acesta prezenta o concentraţie de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS