22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRusia: Încă un medic cade misterios de la fereastra spitalului. Cei trei au reclamat lipsa echipamentelor de protecție

Rusia: Încă un medic cade misterios de la fereastra spitalului. Cei trei au reclamat lipsa echipamentelor de protecție

Nu mai puțin de trei medici care au criticat felul în care autoritățile gestionează pandemia au căzut misterios de la înălțime. Ultimul caz este al lui Alexander Șulepov, un medic de 37 de ani din orașul Voronej, care a căzut de la etajul doi al unui spital

Acesta este internat în stare gravă, cu multiple răni la cap. Medicul a căzut de la etajul 2 al spitalului Novousmanskaya, scrie Daily Mail.

Șulepov postase recent un videoclip în care se plângea de faptul că fusese forțat să muncească deși fusese testat pozitiv pentru noul coronavirus. Acesta, la fel ca și colegii lui, se plânsese și de lipsa echipamentelor de protecție.

După ce a fost chemat la poliție și acuzat că răspândește informații false, Șulepov a realizat un al doilea clip în care retracteaza afirmațiile precedente.

Medicul a realizat un al doilea videoclip după ce a fost audiat de poliţie în care a retractat cele afirmate

Până la acest caz, alte două doctorițe din Rusia au murit după ce au căzut de la etaj. Ambele reclamaseră lipsa echipamentelor de protecție și presiunile superiorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS