10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat preventiv după ce și-a bătut părinții

Arestat preventiv după ce și-a bătut părinții

Magistrații de la Judecătoria Craiova au dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a unui bărbat de 63 de ani, din comuna Teasc. Bărbatul este acuzat că și-a bătut părinții, care locuiesc în comuna Bratovoiești. Asta în condițiile în care instanța emisese pe numele său un ordin de protecție pe o perioadă de șase luni.

Potrivit polițiștilor doljeni, bărbatul a fost reținut sâmbătă, pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție. Oamenii legii spun că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au fost sesizați că o femeie de 84 de ani a fost agresată de fiul său.

”Polițiștii Secției 4 Coșoveni au fost sesizați, în noaptea de 1 mai, despre faptul că o femeie de 84 de ani, din comuna Bratovoești, a fost victima unei agresiuni fizice comise de fiul acesteia, un bărbat de 63 de ani, din Teasc. Polițiștii au demarat cercetările, în urma cărora au stabilit că cel în cauză și-ar fi agresat mama în vârstă de 84 de ani, precum și tatăl vitreg, de 75 de ani, la locuința acestora, din Bratovoești.

De asemenea, acesta ar fi încălcat măsurile prevăzute în ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști împotriva sa, la data de 22 aprilie, tot în urma unei agresiuni fizice comise asupra mamei sale. Ordinul de protecție a fost confirmat apoi de instanța de judecată la data de 27 aprilie”, au precizat polițiștii doljeni.

Arestat pe o perioadă de 30 de zile

Sâmbătă, bărbatul de 63 de ani a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore. În aceeași zi a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis solicitarea anchetatorilor și a dispus arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi contestată de inculpat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS